Wie ben ik

Mijn naam is Betty Veenstra-Jansma, opgegroeid en woonachtig in Rottevalle. Al van jongs af aan fanatiek aan het sporten. Begonnen als klein meisje met gymnastiekles en daarna gekozen voor een teamsport. Vanaf mijn elfde korfbal ik bij korfbalvereniging Wêz Handich in Rottevalle. Van 2012-2018 heb ik een stap hogerop gedaan en een mooie korfbalcarrière gehad bij LDODK in Gorredijk op het hoogste niveau van Nederland, in de korfballeague. Naast korfbal heb ik nog een blauwe maandag gevoetbald maar meerdere sporten combineren met het gezinsleven was lastig. Korfballen en daarin training geven doe ik nog steeds met alle plezier.

Zelf heb ik vaak op de massagebank gelegen voor een massage en in 2021 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan. Ik ben de opleiding  Sportmassage gaan volgen naast mijn baan in de gezondheidszorg als Radiotherapeutisch Laborant in het R.I.F. te Leeuwarden. Daarna heb ik de vervolgcursus Medical Taping gevolgd. 
En nu, erkend en gediplomeerd, sta ik klaar voor jullie, want uit ervaring weet ik dat massage een grote rol kan spelen bij prestatie en ontspanning in de sport al dan niet op hoog niveau.

Én, het is (vaak) gewoon heel lekker!

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb